20 juli 2012

Depend 2026 Sand Grey

Ännu ett holofredagsinlägg. Kika även in hos Skimmerskuggan samt Sminkan & Emma för  fler vackra hololacksinlägg.

Lacket var lite rinnigt, men det gick bra att måla med. Här har jag tre rätt tunna lager toppat med ett lager SV. Den här färgen gillar jag massor. Men jag är inte sugen på att köpa backupper av detta lilla lack, jag vill gärna ha en fullstor flaska.Någon som vet vilket lack som kan motsvara Sand Grey? Det behöver inte vara exakt, men rätt holografiskt med kall ton önskas.

Kvällsljus på stranden:Eftermiddagssol:Skugga:


Ett videoklipp, filmat i kvällsljus på stranden. Men jag missade på kvaliteten, den var mycket bättre i telefonen, men tyvärr har jag hunnit deleta orginalet.

3 kommentarer:

  1. Både diskret och fullt ut bling i samma lack. Vackert!

    SvaraRadera
  2. Pretty!!! Dina bilder är väldigt fina, får mig sugen att plocka fram min flaska. Och det är bra! Jag har alla 12 lacken men har bara testat tre, vilket jag skyller helt på att Layla och Jade kommit i vägen. Hmm, vad tror du om Nfu Ohs beiga holo? MUS Madeleine är ju ett underbart beiget holo men de har ju blivit betydligt sämre i holoeffekten och då måste ju antagligen ge dig ut på gastkramande jakt efter de rätta batcherna. Iofs är problemet nog lite det samma med Nfu Oh, men jag har för mig att jag har läst att de har blivit bättre igen. Layla Coral Clam är ju annars ett alternativ, men den kanske är för varm om det är just den kalla beiga tonen du är ute efter...

    SvaraRadera